BURSA / YILDIRIM - Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu

Mrt

Mrt

Okul Eğitimi alanında 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ Akreditasyonu almaya hak kazanan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2021-1-TR01-K121-SCH-000012306 Erasmus+ 2021 Okul Eğitimi Alanı Konsorsiyumu üyeleri arasında okulumuz da yer almıştır. Bu doğrultuda el sanatları öğretmenimiz Uğur YILDIZ ile özel eğitim öğretmenimiz Murat BALLIOĞLU Hollanda’nın Heemskerk şehrinde Heliomare College voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) okulunda Personel Hareketliliği İşbaşı Gözlem faaliyetini 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmiştir. Bu hareketlilik kapsamında öğretmenlerimiz edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeleri yaptıkları sunumla tüm öğretmenlerimizle paylaşmıştır. Yaptıkları bu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında düzenlenen "Sağlıklı Yaşam" konulu veli eğitim seminerimiz gerçekleştirilmiş. Okul hemşiremiz Rahime ŞAHİN ATEŞ, sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi gereken konulara ilişkin açıklamalar yapmıştır.  öğrencilerimizin sağlık durumu takip çizelgelerinde normal dışı değerlere sahip obezite, diabet ve çölyak rahatsızlığı olan öğrencilerimiz için uygun beslenme programından bahsedilmiştir.

Verimli geçen veli semineri için okul hemşiremize teşekkür ederiz.

Kas

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü kordinatörlüğünde yürütülen İSTOP Projesi kapsamında velilerimize seminer programı düzenlenmiştir. Rehber öğretmenimiz Meltem KÖSE tarafından velilerimize ihmal ve istismarı önlemeye yönelik bilgilendirme eğitimi verilmiştir. Proje içeriğinin önemi vurgulanmış ve etkinliklerle dolu verimli bir seminer programı olarak tamamlanmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz kıymetli Okul Müdürümüz Mustafa Erkal ÇINAR'ı vefatının 1. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen anma programına Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEVİNÇ, Yıldırım İlçe Şube Müdürlerimiz Mehmet ATEŞ ve Cengiz AKBULUT, rahmetli müdürümüzün değerli ailesi ve öğretmenlerimiz katılmıştır. Sayın Müdürümüz Mustafa SEVİNÇ konuşmasında merhum müdürümüzü saygı ve rahmetle anarak, ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilemiştir.

Günün anısına ÇINAR ailesi tarafından tüm öğretmen ve öğrencilerimize ikramlar yapılmıştır. Allah rahmet eylesin.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 99. yılında okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Okul Müdürümüz Şafak GÜMÜŞKAYA açılış konuşmasında günün anlam ve önemini vurguladı. Programa öğrenci performansları ve çeşitli yarışma faaliyetleriyle devam edildi. Kutlamalar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Program hazırlığında özverili dekor çalışmalarından dolayı Sibel ÇETİN ve Pınar ÇELENK öğretmenlerimize, başarılı sunucumuz Ebru Ceylan AKSOY öğretmenimize ve program sunumunda emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 21.10.2022 tarihinde saat 10:00'da değerli velilerimizin yoğun katılımıyla verimli bir "Okul Aile Birliği Toplantısı" gerçekleştirmiştir. Okul Müdürümüz Şafak GÜMÜŞKAYA, okulumuzda yapılan düzenlemeler ve mevcut durum hakkında genel bilgi vermiştir. 2021-2022 eğitim- öğretim yılında birlikte çalıştığımız Okul Aile Birliği Başkanımız Rüveyde AKTI'ya katkılarından dolayı teşekkür edilmiştir. 2022-2023 eğitim-öğretim yılında birlikte çalışmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı seçimleri yapılmıştır. Yapılan seçimler sonucunda yeni Okul Aile Birliği Başkanı olarak Serkan GÜNAY ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcı olarak Özlem SAKAR seçilmiştir.

Değerli velilerimizin yeni görevlerinin okulumuza hayırlı olmasını dileriz. Birlikte verimli çalışmalar yapacağımız, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi temenni ederiz.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim 2022 Perşembe günü Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında, okul idaresi öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlama programı gerçekleştirilmiştir. Öğretmenlerimizin konuşmaları ve öğrenci performansları günün anlam ve önemini yansıtmıştır. Programı düzenleyen ve emeği geçen öğretmenlerimiz; Metin POLAT, Merve YURTSEVEN, Oğuz AKINARSLAN, Fatma SEZER, Aysel DİNÇ ve Engin AKGÜN e teşekkür ederiz.

Ağu

MİLLETİMİZİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Ağu

OKUL BAHÇESİ PARKE TAŞLARININ TAMİRATI VE OKUL BAHÇEMİZE KAZANDIRILAN  BOCCE SAHAMIZ İÇİN YILDIRIM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ağu

OKULUMUZUN DIŞ CEPHE MANTOLAMA VE BOYAMA ÇALIŞMALARINI BİTİRDİK VE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR HALE GETİRDİK. EMEĞİ GEÇEN TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.